Hans en Anne-Marie

E-mail: hansenanne-marie@hotmail.com

Wednesday, November 08, 2006

Weekendje Melbourne (1)






In het weekend van 4 en 5 november zijn we naar Melbourne gegaan om aldaar naar het grootste paardenrace-festijn te gaan, hetende het Spring Racing Carnival.

Dit is een 50 dagen durende carnaval waarbij iedere dag wordt geraced en gewed op paarden die verschillende afstanden lopen; zo heb je echte sprinters, die lopen tussen de 1000 en 1200 meter, maar je hebt ook races van 3200 meter. De race die wij op zaterdag hebben gezien heette de Derby en was een van de grootste races van het hele festijn. Een gokje wagen hoort erbij dus we hadden $ 50,- op de topfavoriet Efficient gezet. And the Winner is...... Efficient. We mochten onze prijs gaan ophalen, niet veel later waren het gewonnen geld allang weer kwijt...

We waren in goed gezelschap; Jay Stacy (oud-hockeyinternational van Australie), die ik heb leren kennen bij Oranje-Zwart, heeft ons overgehaald om naar zijn woonplaats Melbourne te komen om dit feest mee te maken. Zijn vriendin Daniel was er ook bij. We zijn blij dat we dit gedaan hebben want Melbourne is echt leuk!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home