Hans en Anne-Marie

E-mail: hansenanne-marie@hotmail.com

Saturday, May 03, 2008

Koninginnedag 2008






Ook dit feestje hebben we weer eens goed gevierd. Samen met Willemijn, Ruben, Bas, Margot en nog eens 20 anderen zijn we op een bootje door de grachten van Amsterdam gevaren. Bij het Hard Rock cafe zijn we op de boot gegaan en bij de Prinsengracht (4/5 uur later) er weer af. We vervolgden onze tocht te voet richting Museumplein want daar waren vele artiesten. We hebben o.a. Jan Smitje, Kane, Alain Clark en David Guetta gezien.

PSV Kampioenen!





Inmiddels voor de vierde keer op rij zijn wij (PSV) voor de 21ste keer landskampioen geworden van de Nederlandse Eredivisie; er zijn teams die dit jaar een klein beetje in de buurt kwamen maar uiteindelijk was het verschil van 3 punten meer dan voldoende. Vanuit het stadhuisplein hebben we, samen met 15.000 andere supporters naar de wedstrijd gekeken. Toen de 1-0 viel vloog er zo'n 100 liter bier de lucht in: wat een opluchting! Daarna is het nog lang onrustig gebleven op het Stratumseind.... volgend jaar weer!!!!

Carnaval 2008






Afwezigheid van een jaar en nu weer helemaal terug van weggeweest! Van vrijdag t/m dinsdag lekker lallen en dronken worden; het hoort erbij... We zijn alle dagen in Valkenswaad geweest; volgend jaar plannen we zeker 1 dagje Eindhoven, voor de afwisseling. Alle bekende namen waren weer aanwezig. We mochten blijven slapen bij Jan en Annie en zijn alle dagen op de Statie geweest bij de Fantast, de Willem II en de Valk.